kustannustehokas pakkaustapa

No Plastic 2020 – Kustannustehokas pakkaustapa

Muoviton pakkaustapa on kustannustehokas ratkaisu sinun yrityksellesi ja vastaa nykypäivän vaatimuksiin. 

Vuonna 2019 lanseerasimme No Plastic 2020 -kehitysohjelman, jonka tarkoituksena tukea toimittajiamme sekä koko teollisuuden toimialaa vähentämään ja korvaamaan muovin käyttöä pakkausmateriaalina. Vähentämällä muovipakkausten käyttöä eliminoidaan ylimääräisen jätteen määrää ja säästetään niin aikaa kuin muita resursseja, jotka tällä hetkellä menevät tuotantolinjalla pakkausten purkamiseen. Kestävä kehitys kuuluu vahvasti liiketoimintaamme ja muovin vähentäminen on yksi helppo tapa olla mukana myös ilmastonmuutoksen vastaisissa toimissa. Ennen kaikkea kestävän kehityksen avulla turvataan yrityksen kilpailukyky ja jatkuvuus pitkälle tulevaisuuteen.

Muovin vähentämisen hyödyt yritystoiminnalle

Tietoisuus muovin vähentämisen ekologisuudella on kaikilla tiedossa. Vastoin monia yleisiä olettamuksia yrityksen tuotannon muuttamien ekologisemmaksi ei nosta kustannuksia – päinvastoin, se on liiketoiminnallisesti usein kaikista järkevin tapa. Mitä tulee muovipakkausten vähentämiseen niin yrityksen tuotantolinjan tehokkuus kasvaa noin 10% säästämällä aikaa purkamisessa ja jätteen käsittelyssä.

kustannustehokas pakkaustapa

Kustannustehokas pakkaustapa ja sen vaikutus näkyy suoraan yrityksen kannattavuudessa. Tuotteesta riippuen operatiivinen tehokkuus voi nousta 10% mikä on merkittävä luku monelle yritykselle ja sen toiminnalle. Mikäli nykyisen tuotannon toimintaan tarvitaan 120 työntekijää, voisi tämä onnistua jatkossa 110 työntekijän voimin. Tämä tarkoittaa parhaimmillaan 250 000 euron säästöä positiivia ympäristövaikutuksia unohtamatta.

ympäristöystävällinen pakkaustapa

Lisää investointeja, lisää kasvua sekä tuottavaa menestystä nyt ja tulevaisuudessa. No Plastic 2020 -kehitysohjelman myötä kymmenet tuotesarjat ovat siirtyneet muovittomaan pakkaukseen, ja etenkin haitallisesta kuplamuovista on päästy eroon. Muovin hajoaminen luonnossa voi kestää yli 500 vuotta ja on haitaksi niin ympäristölle kuin ihmisille. Mikromuovin haitallisia vaikutuksia ihmisten terveyteen tutkitaan, mutta selvää on, että tulevaisuudessa selviävät vain ne yritykset, jotka pystyvät ottamaan kestävän kehityksen huomioon toiminnassaan.

Tulokset ovat tähän mennessä olleet positiivisia niin ympäristölle kuin asiakkaillemmekin. Odotamme näkevämme kasvavissa määrin myönteistä kehitystä sekä uuden pakkaustavan käyttöönottoa yhä useammalle asiakkaalle. Yhteistyö kanssamme tarkoittaa kestävää kehitystä yrityksellesi tuoden mukanaan säästöjä kustannusten, ajan ja resurssien suhteen. Meidän kauttamme yrityksesi saa käyttöön vuosien kokemuksen, alan osaamisen ja luotettavan verkoston räätälöityjen ratkaisujen tuottamiseksi.

 

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Yritysmyynti – Antti Siiskonen

Antti.siiskonen@tietoset.fi

+358 40 532 9219

Lue lisää meistä täältä!

Jaa tämä kirjoitus