Medical ja Protection - tuotteet

Palvelemme Medical & Protection – tuotteissa asiakkaita, jotka arvostavat CE-merkittyjä laadukkaita suojavarusteita. Toimitamme tuotteitta suurissa määrissä nopeasti suoraan tehtaalta ilman turhia välikäsiä. Asiakkaitamme ovat muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymät, sairaanhoitopiirit, kaupungit, kunnat, yksityiset terveydenhuollon ja hoiva-alan toimijat sekä kymmenet yritysasiakkaat. Meille ja as henkilöstön ja asiakkaiden suojaaminen parhailla suojavarusteilla on ehdottoman tärkeää.

Päätuotteemme

Kirurgiset suojamaskit sekä FFP2 hengityssuojaimet

  • EN14683 kirurgiset suojamaskit TYPE I, TYPE IIR (CE & FDA hyväksytyt). Kolmikerroksinen IIR suojamaski suojaa tehokkaasti. BFE99%.
  • EN149 FFP2 hengityssuojaimet saatavilla venttiilittömänä tai venttiilillä. Suojaa käyttäjäänsä ilman epäpuhtauksilta (väh. 94%).

Suojapuvut CAT III PPE

  • Yhteistyökumppanimme suojapuvuissa on merkittävä taiwanilainen suojavarusteiden valmistaja. Tyypin 5B-6B CE-sertifioidut suoja-asut soveltuvat niin roiskeiden, nesteiden kuin ilmassa leijuvien partikkelien tehokkaaseen torjuntaan.
  • EN 13034:2005+A1:2009, EN ISO 13982-1:2004+A1:2010, EN 1149-5:2

Muut tuotteet

Suojavisiirit ja suojalasit

  • CE-merkityt suojavisiirit vaihdettavilla plekseillä. Iskunkestävää muovia, joka suojaa roiskeilta.
  • Joustavasta PVC-muovista valmistetut suojalasit elastisella nauhakiinnityksellä. Antikemikaalinen tuote saatavilla sekä tuulettuvana että tuulettumattonana versiona.

Antimikrobiset tuotteet

  • Antimikrobiset näppäimistöt ja hiiret kestävät jopa leikkaussalien olosuhteita. Hopeaionisoitu pinta tuhoaa bakteereja ja viruksia- Lisäksi tuotteet ovat täysin vedenkestäviä ja voidaan pestä astianpesukoneessa. Sopii erinomaisesti yhteiskäyttöisille työpisteille.
  • Tuotteet tilattavissa yrityksen brändin ilmeeseen ja tarpeisiin sopivaksi.

Kysy myös muita tuotteita

Sertifioidut suojavarusteemme täyttävät viralliset vaatimukset. Valmistutamme tuotteet Kiinassa ja Taiwanissa, jossa meillä on paikallinen tuotantoon ja logistiikkaan keskittynyt asiantuntijatiimi. Maahantuomme Suomeen niin kirurgiset suojamaskit, FFP2 hengityssuojaimet, suojapuvut, suojatakit, suojavisiirit, suojalasit kuin erityiseen suojautumiseen tarvittavat hazmat-tuotteet. Tuotantomme on jatkuvaa ja toimitukset hoidetaan tehokkaasti yhdessä asiakkaan kanssa sopien. Kauttamme onnistuvat niin yksittäiset tilaukset kuin toistuvat toimitukset pitkäaikaiseen tarpeeseen. Suuren kysynnän vuoksi suosittelemme olemaan yhteydessä chatin kautta (arkisin klo 8-16) tai jättämään yhteydenottopyynnön täältä. Varmistamme toimitusajan tarjouksen yhteydessä.