Mittatilaustuotteet ja materiaalit
Etkö löydä sopivaa komponenttia sovellukseesi? Me suunnittelemme sinulle yksilöllisen, sinun ja asiakkaasi tarpeita vastaavan ratkaisun.
Kierrätettävyys, kestävyys ja yksilöllisyys
Tuotteemme valmistetaan kestämään kovaa kulutusta, kestävällä tavalla ja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.
Lue lisää
100 % asiakastyytyväisyystakuu
Missiomme on parantaa asiakkaidemme tuotteita ja luoda paras mahdollinen asiakaskokemus.
Vaativien olosuhteiden komponentit
Testaamme tuotteemme kestävyyden ja takaamme niiden toiminnan rankoissakin olosuhteissa.
Lue lisää

Mittatilaustuotteet ja materiaalit

Me pystymme auttamaan, kun haluat erottua tavallisuudesta poikkeavalla toteutuksella tai mittatilauskomponenteilla ja tuotantomateriaaleilla. Vakiokomponenteilla on vaikea tehdä kilpailijoista poikkeavaa vaikutusta asiakkaaseen ja standardikoon tavaralla on haastavaa pienentää hukkaa tuotannossa. 

Me suunnittelemme ja tuotamme asiakkaillemme ratkaisuja komponenteista kokoonpanoihin, jotka tarjoavat heille mahdollisuuden erottua lopputuotteilla edukseen. Tuotantomateriaaleissa pystymme esimerkiksi toimittamaan määrämittaan tuotettua materiaalia asiakkaan tuotannossa syntyvän hävikin minimoimiseksi tai toteuttamaan mittatilaustyökalulla asiakkaalle räätälöityä tai profiloitua tavaraa.

Vahvuutemme

Asiakasräätälöidyt ratkaisut

  • Vastaamme yksilöllisen ratkaisun tuotannon suunnittelusta, valmistuksesta ja toimittamisesta asiakkaan tuotantolinjalle
  • Emme ole sidottuja tiettyyn tuotantotekniikkaan tai valmistuskapasiteettiin vaan voimme aina tarjota juuri sinun tarpeeseesi parhaiten sopivan ratkaisun

Komponenttien yhteensopivuus

  • Me otamme täyden vastuun eri tehtailta tulevien komponenttien yhteensopivuudesta kokoonpanoissa: toimitamme tuotteen joko komponentteina, valmiiksi kokoonpantuna tai yksittäispakattuna, täysin myyntivalmiina tuotteena toiveidesi mukaisesti.

Tuotteitamme

Ohessa on pieni kattaus toimittamistamme ratkaisuista. Olemme ylpeitä siitä, että suunnittelemme ja tuotamme asiakasräätälöityjä teollisia hyödykkeitä maailmanlaajuisesti ja toimitamme ne ekologisesti kestävästi merirahtina käyttäen muovittomia, täysin kierrätettäviä pakkauksia. 

Löysitkö jotain kiinnostavaa?