Vastuullista sopimusvalmistusta
When just the ordinary is not enough for you
Customized solutions for those who want to stand out
Katso video
No Plastic 2020
Vähennämme jatkuvasti muovin käyttöä pakkausmateriaaleissa ja yhdessä toimittajiemme ja asiakkaidemme kanssa tavoittelemme ainoastaan ekologisten vaihtoehtojen käyttöönottoa vuoden 2020 loppuun mennessä
Lue lisää blogistamme
Kestävyys, kierrätettävyys ja yksilöllisyys
Valmistamme tuotteemme kestävistä ja täysin kierrätettävistä
materiaaleista usein asiakasräätälöitynä mittatilauksena
Ota yhteyttä
100 % asiakastyytyväisyystakuu
Missiomme on parantaa asiakkaidemme tuotteita ja luoda paras mahdollinen asiakaskokemus
Ulkonäköosat & Design-tuotteet
Hyvin toteutettu ja korkeaa laatua huokuva tuote myy enemmän, käy kaupaksi parempaan hintaan ja tuottaa keskimääräistä tyytyväisempiä asiakkaita
Lue lisää
Vaativien olosuhteiden komponentit
Olemme tottuneet tekemään kestäviä laatutuotteita äärimmäisen haastaviin olosuhteisiin mm.
Marine-asiakkaillemme
Lue lisää
Mittatilaustuotteet & materiaalit
Me pystymme auttamaan, kun haluat erottautua tavallisuudesta poikkeavalla toteutuksella tai mittatilaustuotteilla ja materiaaleilla
Lue lisää
Previous
Next

Vastuullista Valmistusta


Tietoset Oy on edelläkävijä kestävässä & älykkäässä sopimusvalmistuksessa

Me teemme komponenttien, raaka-aineiden ja puolivalmisteiden sopimusvalmistusta teollisuudelle älykkäästi ja vastuullisesti. 
Tämä tarkoittaa jo olemassa olevan globaalin tuotantokapasiteetin ja osaamisen hyödyntämistä investoimatta suotta uuteen. Toimintamme tuloksena syntyy erinomaisia lopputuotteita, kustannussäästöä asiakkaalle ja tehokkaampaa resurssien hyödyntämistä koko tuotantoketjussa. Vastuullista ja kestävää valmistusta.

Aina asiakasräätälöityjä ratkaisuja tyytyväisyystakuulla

Me vastaamme tuotannon suunnittelusta, valmistuksesta ja toimittamisesta asiakkaan tuotantolinjalle tai jopa valmiina tuotteena yksittäispakattuna vähittäismyyntiin. Toimimme joustavasti tarjoten asiakkaalle helposti ostettavan ratkaisun ilman tarvetta lisätä omia resurssejaan. Olemme ylpeitä siitä, että suunnittelemme ja tuotamme asiakasräätälöityjä teollisia hyödykkeitä maailmanlaajuisesti ja toimitamme ne ekologisesti, kestävästi merirahtina käyttäen muovittomia, täysin kierrätettäviä pakkauksia.

Ratkaisumme

Tuotamme erityisesti ratkaisuja, joissa komponentilta tai lopputuotteelta edellytetään äärimmäistä olosuhdekestävyyttä, viimeisteltyä ulkonäköä tai perinteisestä tuotantomateriaalista tai kokoonpanosta poikkeavaa toteutusta räätälöitynä mittatilauksena.

Ulkonäköosat ja Design-tuotteet

Palvelemme asiakkaita, jotka haluavat lopputuotteensa tuottavan parhaan mahdollisen käyttökokemuksen asiakkaalleen.

Vaativien olosuhteiden komponentit

Tietoset-tailor-made-products

Olemme tottuneet tekemään kestäviä laatutuotteita äärimmäisen haastaviin olosuhteisiin muun muassa Marine-asiakkaillemme.

Mittatilaustuotteet & materiaalit

Me pystymme auttamaan, kun haluat erottua tavallisuudesta poikkeavalla toteutuksella sekä mittatilaustuotteilla ja materiaaleilla.

Sähköautojen latauslaitteet

Haluatteko myyntiinne huippuluokan latauslaitteet? Kuluttajamarkkinoilla tuttu eLOAD -tuoteperheen tuotteet suoraan maahantuojalta! Tule jälleenmyyjäksemme!

Suojavarusteet

Palvelemme  asiakkaita, jotka arvostavat CE-merkittyjä laadukkaita suojavarusteita toimitettuna edullisesti ja nopeasti suoraan tehtaalta.

Tämän me lupaamme sinulle

Hyvin toteutettu tuote myy enemmän, käy kaupaksi parempaan hintaan ja tuottaa keskimääräistä tyytyväisempiä asiakkaita.
 Tällaisia tuotteita me haluamme olla ratkaisuillamme tekemässä asiakkaillemme. 

Saat mitä haluat ja milloin haluat

Suunnittelemme tuotteiden tuotannon tarpeittesi ja toiveittesi mukaisesti ja huolehdimme siitä, että toimitukset saapuvat tuotantoosi ajallaan. Me olemme tyytyväisiä vasta, kun sinä olet. Tavoittelemme parasta asiakaskokemusta kaupallista kannattavuutta unohtamatta.

Haluttu laatu, oikeaan hintaan

Valmistavassa teollisuudessa tarvitaan strategisempaa, kestävämpää ja älykkäämpää valmistusta. Me olemme valmistuskumppani, joka luo arvoa kokoamalla yhteen osaamisen suunnittelusta, valmistukseen ja logistiikkaan. Näin syntyy haluttua laatua oikeaan hintaan.

Tehokas ja Lean - tapa toimia

Toimintamme tuloksena syntyy erinomaisia lopputuotteita, kustannussäästöä asiakkaalle ja tehokkaampaa resurssien käyttöä koko tuotantoketjussa. Hyödyntämällä globaalia tuotantokapasiteettia ja -osaamista olemme kaikessa joustavia ja tehokkaita.

Vastuullisesti valmistetut tuotteet

Teemme pitkän elinkaaren tuotteita, joiden kierrätettävyys on hyvä. Esimerkiksi käyvät vaikkapa kierrätettävästä jaloteräksestä valmistetut venehelat ja kierrätysmuovista ja parketin valmistuksessa syntyvästä pölystä tuotetut komposiittipaneelit mittatilausprofiililla.

Komponenttien yhteensopivuus

Me otamme täyden vastuun eri tehtailta tulevien komponenttien yhteensopivuudesta kokoonpanoissa: toimitamme tuotteen joko komponentteina, valmiiksi kokoonpantuna tai yksittäispakattuna, täysin myyntivalmiina tuotteena toiveidesi mukaisesti. 

Edelläkävijä ekopakkausissa

Olemme lanseeranneet No Plastic 2020 -ohjelman, jonka tavoitteena on vähentää ja korvata muovi pakkauksissa kokonaan ekologisempia pakkausmateriaaleja ja kierrätettäviä pakkausyksiköitä käyttäen jo vuoden 2020 loppuun mennessä. Lue lisää blogistamme.

+ 0 %
Liikevaihto (2016-2020)
+ 0 %
Henkilöstö (2016-2020)
+ 0 %
Asiakkaat (2016-2020)
0 %
Asiakassuosittelut (2018)

Ajankohtaista

Täältä löydät uusimmat artikkelimme

Asiakkaiden kertomaa

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä todenneet. Toivottavasti kuulemme pian myös Sinusta!