Lataa tietoa ja kysy lisää
Voit myös pyytää paperiversiota dokumenteista, mutta säästääksemme luontoa suosittelemme lataamaan materiaalin oheiselta sivulta.
Katso video
Tarvitsetko lisätietoja?
Lataa katalogeja ja muuta materiaalia tuotteisiin liittyen. Mikäli tarvitset lisätietoja, olethan yhteydesä!
Kysy meiltä
Previous
Next

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tietoset tekee?

Tietoset tekee teollisuuden sopimusvalmistusta perustuen Sustainable Intelligent Manufacturing – konseptiin. Tämä on älykästä ja kestävää valmistusta, jossa hyödynnetään jo olemassa olevaa globaalia tuotannon kapasiteettia ja osaamista tuhlaamatta suotta aikaa ja rahaa uuden kapasiteetin rakentamiseen. 

Mitä on sopimusvalmistus ?

Sopimusvalmistus on sitä, että yritys tilaa teollisuusyritykseltä tuotteen tai komponenttien valmistuksen ja tämä valmistaa ja toimittaa tuotteet tilaajan puolesta. Tietoset kantaa sopimusvalmistajana vastuun komponenttien yhteensopivuudesta ja siitä, että tuotteet vastaavat sovittua speksiä ja sopimusta valmistuksesta.

Mitä Tietoset voi valmistaa?

Olemme monipuolinen verkostovalmistaja, jonka tuotannosta ei kapasiteetti eikä tuotannon koneet lopu kesken. Valmistustekniikoista kaikki onnistuu valuista, koneistuksista ja levytöistä kokoonpanotöihin. Tuotenimikkeitä on monta lyhyesti mainittavaksi, mutta muutamia huipputuotteitamme ovat muun muassa venehelat, salvat, saranat, uimaportaat, penkin jalat, kiillotetut teräsputket, komposiitti asiakasprofiililla, kalustemoduulit ja -komponentit.

onko tuotekustomointi kallista vakiotuotteiden ostamiseen verrattuna?

Vastaus riippuu tuotantomäärästä. Pieniä määriä tarvittaessa kannattaa tyytyä vakiotuotteisiin. Riittävällä tuotantomäärällä ja toistuvilla toimituksilla tuotekustomointi on usein edullisempaa ja tarjoaa lisäksi mahdollisuuden erottua lopputuotteella edukseen. Vakiotuotteiden myyntketjut ovat usein pitkiä ja hinnassa on katetta katteen päälle. Tietosetin toimintamallissa asiakas ostaa suoraan valmistuksesta vastaavalta yritykseltä. 

Mikä on tärkein syy miksi ostaa tietoset -sopimusvalmistusta ?

Me tarjoamme markkinoiden helpoimman ja riskittömimmän tavan ostaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä tuote- ja materiaaliratkaisuja. Me kannamme vastuun tuotannon suunnittelusta, tuotannosta ja logistiikasta toimitukset sovitusti aikatauluttaen. Sinä et asiakkaana käytä omia resursseja valmistukseen ja maksat vain saadessasi juuri sitä, mitä olemme sopineet.

pidättekö varastoa tuotteista?

Edulliset hinnat perustuvat pitkälti toimituksiin suoraan tehtaaltamme asiakkaalle. Pyrimme aikatauluttamaan toimitukset perustuen asiakkaan tarpeeseen. Mikäli asiakkaalla on toimitussopimus kanssamme, pidämme valittujen tuotteiden osalta varastoa meillä ja tehtaalla. 

voinko tilata tuotteita yksittäiskappaleina tietosetiltä tai jälleenmyyjältä?

Tietoset myy tuotteitaan yritysasiakkaille ja valtaosa tuotannosta päätyy osaksi lopputuotteita. Joitakin tuotteita on saatavissa yksittäiskappaleina jjälleenmyyjiltä. Komponentti- ja tuoteratkaisujamme myyvät jälleenmyyjät löydät täältä.

minkälainen takuu tuotteilla on?

Tietoset suunnittelee ja valmistaa tuotteet asiakkaan tarpeen pohjalta, joten tuotteiden tulee aina vastata ennalta sovittua speksiä. Tuotteilla on lisäksi piilevät materiaali- ja valmistusvirheet kattava tehdastakuu.

Lisätietoja

Löydät lisätietoja vakiotuotteistamme myös hakemalla tuotteita sekä klikkaamalla ostoskoria. Mikäli hakemaasi lisätietoa ei löydy verkkosivustoltamme, otathan yhteyttä.

Ota yhteyttä!

Tietoset-jäsen