Kierrätettävyys, kestävyys ja yksilöllisyys
Tuotteemme valmistetaan kestämään kovaa kulutusta,
kestävällä tavalla ja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.
100 % asiakastyytyväisyystakuu
Missiomme on parantaa asiakkaidemme tuotteita ja luoda paras mahdollinen asiakaskokemus.
Previous
Next

Kestävää, älykästä sopimusvalmistusta

Yhteistyö kanssamme tarkoittaa Sinulle muun muassa tätä:

  • Saat sitä mitä haluat – suunnittelusta, tuotantoon ja toimitukseen
  • Strategista, kestävää ja älykästä valmistusta arvoa luoden
  • Komponenttien yhteensopivuus on aina varmistettu
  • Erinomaisia tuotteita, kustannussäästöä ja tehokkuutta tuotannossa
  • Tuotteilla on pitkä elinkaari ja hyvä kierrätettävyys
  • Ekologisia, muovittomia ja kierrätettäviä pakkauksia

Visiomme

Visiomme on kasvaa viidessä vuodessa merkittävimmäksi kotimaiseksi teollisuuden sopimusvalmistajaksi, joka toimii verkostovalmistajana komponenttien, kokoonpanojen ja raaka-aineiden kotimaista kysyntää ja globaalia tarjontaa kestävästi ja älykkäästi yhdistäen. Olemme juuriltamme suomalainen yhtiö, toimimme kansainvälisesti globaalia tuotannon kapasiteettia ja valmistusosaamista aktiivisesti hyödyntäen. 

Missiomme

Me haluamme olla edelläkävijä ekologisesti kestävässä ja älykkäässä sopimusvalmistuksessa. Tahdomme olla asiakkaamme valinta strategiseksi valmistuskumppaniksi hänen ostaessaan räätälöityjä, asiakkaan speksin mukaisia ja vastuullisesti valmistettuja komponentteja, kokoonpanoja ja raaka-aineita, jotka toimitetaan ekologisesti kestävästi merirahtina kierrätettäviä, muovittomia pakkausmateriaaleja käyttäen.

Toimintatapamme - kestävää, älykästä sopimusvalmistusta

Me olemme sitä mieltä, että teollisen valmistuksen tulee muuttua kestävämmäksi. Globaalia tuotantokapasiteettia ja osaamista tulee hyödyntää nykyistä tehokkaammin sen sijaan, että lisätään resurssien käyttöä ja kilpaillaan jo olemassa olevaa tuotannon ylikapasiteettia vastaan. Valmistavassa teollisuudessa yritysten tulee omassa toiminnassaan keskittyä enemmän siihen, mikä todella on tärkeää ja käyttää nykyistä enemmän strategisia, kestävään valmistukseen sitoutuneita kumppaneita luomassa arvoa tuotantoketjussa.

Me olemme asiakkaillemme kestävään, älykkääseen sopimusvalmistukseen sitoutunut kumppani. Me tuotamme asiakkaallemme parhaita pitkän elinkaaren ja arvonlisän komponentti- ja tuoteratkaisuja ekologisesti kestävällä tavalla. Hyödynnämme älykästä verkostovalmistusta yhdistäen olemassa olevaa globaalia tuotannon kapasiteettia. Vastaamme tuotteen suunnittelusta, valmistuksesta ja toimittamisesta asiakkaan tuotantolinjalle tai jopa valmiina tuotteena yksittäispakattuna vähittäismyyntiin.

Tapamme toimia on saanut kiitosta asiakkailtamme. Teemme sen, mitä lupaamme ja kannamme vastuumme koko tuotanto- ja logistiikkaketjusta yhteiskuntavastuuta unohtamatta. Monet tuotteemme ovat erittäin pitkän elinkaaren ja hyvän kierrätysarvon omaavia. Hyvinä esimerkkeinä ovat vaikkapa kierrätettävästä jaloteräksestä valmistetut veneilytuotteemme sekä kierrätysmuovista ja parketin valmistuksessa syntyvästä hylkytavarasta tuotetut komposiittilankut mittatilausprofiililla.  

Olemme kasvaneet voimakkaasti lanseerattuamme kestävän, älykkään sopimusvalmistuksen (Sustainable Intelligent Manufacturing) -konseptimme vuonna 2015. Olemme neljässä vuodessa yli kolminkertaistaneet liikevaihtomme ja kasvu jatkuu nopeana. Taiwanin toimistomme vastaa tuotannosta ja Helsingin toimisto keskittyy asiakaspalveluun. Palvelemme mielellämme uusia valmistavan teollisuuden asiakkaita, jotka haluavat kasvua kaupallisesti järkevillä, vastuullisesti valmistetuilla ja asiakkaansa tarpeeseen vastaavilla komponenteilla ja ratkaisuilla.

Valmistusta Palveluna

Haluamme tarjota valmistusta palveluna, jossa vastaamme lopputuotteen suunnittelusta, tuotannosta ja toimittamisesta asiakkaalle. Palvelussa hyödynnämme useiden tehtaiden erikoisosaamista ja vastaamme kokoonpanossa käytettyjen komponenttien yhteensopivuudesta.

Ota yhteyttä!

Visiomme on kasvaa viidessä vuodessa merkittävimmäksi kotimaiseksi teollisuuden sopimusvalmistajaksi, joka toimii verkostovalmistajana komponenttien, kokoonpanojen ja raaka-aineiden kotimaista kysyntää ja globaalia tarjontaa kestävästi ja älykkäästi yhdistäen. Olemme juuriltamme suomalainen yhtiö, toimimme kansainvälisesti globaalia tuotannon kapasiteettia ja valmistusosaamista aktiivisesti hyödyntäen.