Tietoset julkishallinnon sopimustoimittajaksi suojavarusteissa

Hansel on valinnut Tietoset Oy:n dynaamisen hankintajärjestelmän kautta julkishallinnon sopimustoimittajaksi suojavarusteisiin sopimuskaudelle 2020–2022.
 
’’Tämä on hieno osoitus yhtiömme kyvystä toimittaa laadukkaita suojavarusteita julkiselle sektorille. Hansel on erittäin vaativa sopimuskumppani ja tämä yhteistyö auttaa myös meitä kehittämään tuotteitamme, tarjontaamme ja liiketoimintaamme. Haluan kiittää koko tiimiämme niin Suomessa, kuin Taiwanissa tämän sopimuksen saavuttamisesta. Yhteistyö julkisen sektorin kanssa vahvistaa liiketoimintaamme ja vie meitä eteenpäin”, sanoo Tietoset Oy:n toimitusjohtaja Antti Siiskonen
 
Hansel on valtion hankintatoimen uudistaja ja kehittäjä, jonka tavoitteena on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Hanselin palveluiden ytimen muodostavat yhteishankinnat, joiden lisäksi Hansel tarjoaa asiakkailleen hankintojen asiantuntijapalveluita ja toiminnan avainsanoja ovat vastuullisuus ja digitaalisuus. Hansel on valtion omistuksessa ja valtiovarainministeriön ohjauksessa oleva voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, joka toimii valtion yhteishankintayksikkönä. (www.hansel.fi)

Tietoset Oy tekee komponenttien, raaka-aineiden ja puolivalmisteiden sopimusvalmistusta teollisuudelle älykkäästi ja vastuullisesti. Tämä tarkoittaa jo olemassa olevan globaalin tuotantokapasiteetin ja osaamisen hyödyntämistä investoimatta suotta uuteen. Toimintamme tuloksena syntyy erinomaisia lopputuotteita, kustannussäästöä asiakkaalle ja tehokkaampaa resurssien hyödyntämistä koko tuotantoketjussa. Vastuullista ja kestävää valmistusta.

Jaa tämä kirjoitus