Tapamme toimia

Taustamme

Tietoset Oy Ltd on perustettu yli 20 vuotta sitten. hankinnasta, sopimusvalmistuksesta ja yrityskonsultoinnista saatu laaja kokemus on luonut vankan perustan nykypäivän liiketoiminnalle.

Haluamme edelleen olla asiakkaidemme ensimmäinen valinta, kun he ostavat komponentteja, tuotteita ja materiaaleja, jotka parantavat parhaiten asiakkaiden tyytyväisyyttä. Nautimme tänään ja tulevina vuosina työskentelystä asiakkaiden kanssa, joilla on intohimomme parempaan – jatkuvasti parantamaan tuotteita kehittämällä niitä uudelleen, suunnittelemalla ja toteuttamalla.

Pystymme tarjoamaan sinulle sekä vakio- että räätälöityjä ratkaisuja ja komponentteja kohtuulliseen hintaan. Huolimatta siitä, että olemme hintakilpailukykyisiä, emme koskaan tyydy keskitasoiseen laatuun – haluamme aina tarjota asiakkaillemme vain korkealaatuisia tuotteita. Korkean laadun varmistamiseksi suoritamme säännöllisesti laadunvalvontaa yhdessä Mikpoliksen ja ProQC: n kanssa.

Meillä on ratkaisu sinulle

Haluamme tuottaa sinulle ratkaisun, joka todella vastaa sinun ja asiakkaasi tarpeita. Siksi meillä on aikaa keskustella kustakin komponentista ja tuotteesta yhdessä kanssasi.

Me luomme uusia ideoita ja ratkaisuja ja jatkamme sitten keskinäisen keskustelun perusteella projekteja eteenpäin ja suunnittelemme tarvittavan ratkaisun. Tämän jälkeen ostajamme Perry etsii parasta sopimusvalmistajaa tarvitsemillensa komponenteille tai tuotteille. Laadun ja tyytyväisyyden varmistamiseksi lähetämme sinulle 0-sarjan näytteet tuotannosta pienellä työkalukustannuksella, joka palautetaan tilauksen jälkeen.

Muokatut ratkaisut auttavat sinua parantamaan lopputuotetta

Vakiotuotteiden lisäksi vahvuutemme on räätälöinti. Haluamme sitten auttaa sinua, haluatko muuttaa vakiokiinnikkeemme asennusetäisyyttä 2 mm tai suunnitella uuden tuotteen tyhjästä. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin keskustellaksesi tarpeistasi, meillä on enemmän kuin mielellämme kertoa sinulle enemmän mahdollisuuksistamme!

1. Aivoriihi ja suunnittelu


Suunnittelemme yhdessä asiakkaamme kanssa myötätuntoa tuotteen tai komponentin, joka sopii heidän ja heidän asiakkaidensa tarpeisiin. Usein pystymme ehdottamaan vaihtoehtoisia tuotantomenetelmiä parempaan hintaan ja / tai laatuun.

2. Prototyyppi ja testaus
Asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi prototyypeille ja 0-sarjoille lisätään pieni työkalumaksu, joka palautetaan tilauksessa. Laadun valvontaan käytetään säännöllisesti laboratoriokokeita.
3. Tuotantosarjat

Lopputuloksena asiakas saa korkealaatuisen tuotteen, joka vastaa täysin asiakkaan tarpeita. Lähestulkoon aina sekä suorituskyky että hinta ovat parempia kuin ennen ja tuotantosarjat pysyvät muuttumattomina vuosien ajan.