Source: CNN

Tuotanto pysäytetty Kiinassa

Kiinan tehtaat ovat toistaiseksi kiinni korona-viruksen takia

Tiedoksi asiakkaillemme, että kaikki teollinen tuotanto on edelleen pysäytetty hallinnon toimesta Kiinassa korona-viruksen leviämisen estämiseksi. Tämä hengitysteitse leviävä virus on lähtenyt liikkeelle Wuhanista ja on nyt tartuttanut tuhansia Kiinassa ja levinnyt matkailijoiden mukana myös ympäri maailmaa. 

Tämä force majeure tilanne tulee vaikuttamaan tuotantoon ja viivästyttämään toimitusaikoja

Teemme parhaamme vaikutuksien minimoimiseksi asiakkaillemme. Pyrimme nopeuttamaan tuotantoa tehtaiden käynnistyessä uudelleen ja pitämään toimitusaikoihin odotettavissa olevat viivästykset mahdollisimman lyhyinä. Tällä hetkellä odotettavissa on vähintään 3-4 viikon viivästyksiä käynnissä olevaan tuotantoon. Tutkimme myös mahdollisuutta siirtää tuotantoa Kiinasta Taiwaniin joidenkin tuotteiden osalta. Tulemme pitämään asiakkaamme ajantasalla, kun alamme saada ajantasaista tietoa seisokin todellisista vaikutuksista tuotantoon ja toimitusaikoihin tehtaiden uudelleen avautuessa.

Paras tapa vaikuttaa omien tuotteiden saatavuuteen on tilata ajoissa, sillä tuotanto- ja toimitusajat ovat normaalia pidempiä. 

Picture source: CNN

Jaa tämä kirjoitus

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email