Source: CNN

Kiinan tuotanto palaamassa normaaliksi

Korona-viruksen pysäyttämä Kiinan tuotanto on palaamassa normaaliksi - ei suuria vaikutuksia muuhun tuotantoon.

Päivitetty 10.03.2020

Tiedotimme aikaisemmin, että kaikki teollinen tuotanto on pysäytetty Kiinan hallinnon toimesta korona-viruksen leviämisen estämiseksi. Tällä hetkellä tilanne on palautumassa normaaliksi ja suurin osa tehtaista on jälleen toiminnassa. Lisäksi osa tuotannostamme on siirretty muun muassa Taiwaniin. Tuotantomme on etusijalla useammassa tehtaassa.

Tämä hengitysteitse leviävä virus on lähtenyt alunperin liikkeelle KiinanWuhanista ja on nyt levinnyt ympäri maailmaa. Virus ei ole kuitenkaan vaikuttanut merkitsevästi Kiinan ulkopuolisen valmistusverkostomme toimintaan. 

Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos vastaa virusta koskevasta yleisestä ja ajankohtaisesta tiedottamisesta. 

Tämä force majeure tilanne tulee aiheuttamaan viivästyttämään toimitusaikoja

Teemme parhaamme vaikutuksien minimoimiseksi asiakkaillemme. Yleisestä epävarmasta tilanteesta johtuen toimituksissa on edelleen odotettavissa viiveitä. Logistiikkaan vaikuttaa tällä hetkellä muun muassa mahdolliset karanteenit sekä pysäytyksistä aiheutuneen suman purkaminen. Erityisesti viivettä on odotettavissa HST-valujen, takeiden ja tiettyjen putkirakenteiden kuten tikkaiden ja kaiteiden osalta. Paras tapa vaikuttaa omien tuotteiden on tilata ajoissa, sillä tuotanto- ja toimitusajat ovat normaalia pidempiä.

Ennakoiva tilauksen teko turvaa osien saatavuuden

Saatavuuden turvaamiseksi on erittäin suositeltavaa tehdä tilaukset ajoissa. Tämä on paras tapa kompensoida epävarman tilanteen aiheuttamia haasteita. Asiakkaillemme tarjoamme joustoa maksuaikojen ja puskuroinnin avulla. Asiakkaidemme tyytyväisyys on etusijalla force majeure tilanteesta riippumatta. Tuotantoerien kokojen ja toimitusaikojen suhteen asiantuntijamme keskustelevat mielellääm jokaisen yrityksen kanssa asiakaskohtaisesti, jotta löydämme jokaiselle sopivimmat ratkaisut osien saatavuuden varmistamiseksi. 

Apuna korona-viruksen vaikuttaessa sinun liiketoimintaasi

Ymmärrämme korona-viruksen mahdolliset vaikutukset yrityksesi omaan liiketoimintaan, ja haluamme muistuttaa, että autamme mielellämme tuotekehityksessä, osakokonaisuuksissa ja jopa lopputuotteiden valmistamisessa. Verkostovalmistukseen perustuva toimintamme takaa tuotannon joustavuuden ja osien saatavuuden vaikeinakin aikoina. Koska toimitamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä osia, vaikuttaa korona-virus ja sen aiheuttamat tuotantopysäytykset pääosin aikaisemmin tuotettuihin komponentteihin sekä tuotteisiin. Uusien tuotekehitysten osalta vaikutus ei ole suuri.

Valmistamme tällä hetkellä myös suojavarusteita kuten maskeja ja desinfiointiainetta. Mikäli yritykselläsi on tarvetta, voimme niputtaa nämä tuotteet samaan tilaukseen. Lisätietoja täältä.

Päivitämme tätä artikkelia ja tiedotamme asiakkaitamme erikseen tilanteen edetessä.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin puhelimitse +358 40 532 9219 tai sähköpostitse info@tietoset.fi.

Picture source: CNN

Jaa tämä kirjoitus